Mátyás Király Magyar Nyelvű Cserkésztábor

Ki ne hallotta az igazságos Mátyás király hírét és az ő tréfáit?! Gyakran járt álruhában a népe között, igyekezett mindenről saját szemével meggyőződni, s miközben a tapasztalt igazságtalanságokat keményen megbüntette, gyakran keveredett mulatságos helyzetbe.
A MISI Magyar Iskola által szervezett táborban kiderül, hogyan leckéztette meg Mátyás király a gömöri urakat, ill. megismerkedünk a cinkotai kántor történetével, és vajon miért csak egyszer volt Budán kutyavásár?

1. nap: ügyességi játékok a szabadban, egy kis történelem és tánc, sok-sok nevetés és jó hangulat. A nap zárásaként pedig fürdőzés a a vizi játszótéren.
2. nap: a fekete sereg zsoldosai sisakokat és pajzsokat készítettek, megkeresték az elkószált kutyákat a budai vásárban, eljátszótták a Király és a csillagász mesét, és a lovagi tornán is bizonyították ügyességüket. Éljen Mátyás király! Éljen az igazság! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MÁTYÁS KIRÁLY udvarában
 2018. augusztus 27.—28.  10 órától 3-ig
Emerald Park—St. Anthony, MacAlaster Dr. NE, MN 55421
Nyári magyar napközis tábor
 
Szeretettel várjuk az iskolás korú gyerekeket (5-12 évesek) a magyar napközis táborunkba, melyben Mátyás király korába utazunk.

 
A táborozás díja: $40/gyerek a két napra
 
A tábort min. 8 fő jelentkezése esetén tudjuk indítani.
 

Részvételi szándékát az alábbi email címen tudja jelezni: misi.magyariskola@gmail.com

 
Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 15.
 
Bővebb információ ITT található.

REGISZTRÁCIÓ

 
Date: 
Monday, August 27, 2018 - 10:00am to Tuesday, August 28, 2018 - 3:00pm
Location: 
Emerald Park—St. Anthony, MacAlaster Dr. NE, MN 55421