Hungarian Scouting Day - NEW DATE

Magyar Cserkész Nap – 2017. szeptember 9.

Egy Cserkész Nap margójára: 32 izgatott gyerek, 4 őrs, lelkes szülők, kellemes őszi szél, Mátyás király, kardok, ijak, Szent Korona, lakoma, udvari bolond, tábortűz, jókedv, nevetés, bagolyles. Ti mit tennétek még hozzá? Kommentben jöhetnek az észrevételek.
Jó munkát! Betty

Fotókért katt ide/Pictures

Szeretettel várjuk a magyarul beszélő iskolás korú gyerekeket szüleikkel a Magyar Cserkész Portyázásra. Az egész napos program keretében lesz kézműves foglalkozás, tábortűz: a gyerekek gyarapíthatják ügyességi és történelmi tudásukat. A tanyázás fő attrakciója a

számháborúval egybekötött akadályverseny lesz.

A nap folyamán és az akadályverseny keretében a magyar történelem egy jeles eseményét fogjuk megeleveníteni, ami egyelőre még legyen meglepetés. Minden jelentkező külön meghívót fog erről kapni.

Helyszín: Silverwood Park – Island Shelter; 2500 County Rd. E, St. Anthony

Időpont: 2017. szeptember 9.

Jelentkezés feltételei:

  • Iskolás korú gyermekek számára (6-18 évesek) 6 év alatt gyerekek - előzettes egyeztetés után - állandó szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programon
  • Magyar nyelvtudás (FONTOSNAK tartjuk, hogy a nap folyamán minden foglalkozás kizárólag magyarul menjen, ez elengedhetetlen feltétele a magyarságtudat elmélyítésének.)
  • Regisztráció (kérjük kattintson a linkre a regisztrációhoz)
  • Részvételi díj befizetése
Date: 
Saturday, September 9, 2017 - 10:00am
Location: 
Silverwood Park - St. Anthony